Malou Pearl Øreringe

509,00 kr

Det medfølger 1 smykkeeske per ordre, ytterlige må kjøpes.

Materiale: 18K gull- eller sølvbelagt sterling sølv

Størrelse: Hoop: 1 cm, Hengende: 4 cm

Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Farger

Gull, Sølv

Style

,

Flere detaljer

Lange perleøreringer

Våre Malou-øreringer er de fineste lange perleøreringene, med både perle- og kjededetaljer. Øreringene er laget av forgyldt sterlingsølv, noe som gir deg høy kvalitet til en god pris. I tillegg til perlenes dekorasjon er det også en liten zirkon/diamant i en av kjedene. Øreringene er vakre alene, men kan også brukes sammen med våre mini twisted hoops og andre øreringer hvis du har flere hull i ørene. De lange perleøreringene er en flott gaveidé for kvinner eller jenter i alle aldre. De kan også være et godt valg av øreringer til konfirmasjonskjolen!

Ser du etter den perfekte gaven? Her får du de perfekte øreringene.

Smykkeinspirasjon

Ta også en titt på vårt utvalg av andre øreringer, vi har noe for enhver smak til gode priser! Vi leverer varen din på 24-72 timer og har 14 dagers returrett. Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 15% rabatt på ditt første kjøp!

Instagram: Se flere bilder av våre Malou Pearl Øreringer på Instagram. På vår Instagram finner du mange fine bilder av produktene våre, inkludert våre vakre øreringer. Her holder vi også konkurranser, deler tips og triks og annet spennende. Følg oss på Instagram så du ikke går glipp av nyheter, konkurranser og annet spennende.

Vi håper du elsker disse øreringene like mye som vi gjør! Vi ser frem til å pakke bestillingen din.

Vedlikehold og FAQ
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn frakt