Rainbow Helix

Från: 149,00 kr

Det medfølger 1 smykkeeske per ordre, ytterlige må kjøpes.

Det perfekte helixsmykket med masse fargede zirkoner. Den kan også brukes som en vanlig ørering, dersom du ikke har et helix-hull i øret.

Materiale: 18k gullbelagt sterling sølv

Størrelse: Small er 0,8 cm, Large er 1,1 cm

OBS! Selges enkeltvis.

Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Style

,

Sten farge

Multi

Farger

Gull m. flerfarget sten

Størrelse

,

Flere detaljer

Helixring med fargede stener

Vår Rainbow Helix er en liten helixring med fargede stener. Dennee vakre øreringen er laget av gullbelagt sterlingsølv. Denne helix-øreringen er perfekt for deg som har en helixpiercing eller flere hull i ørene, slik at du kan skape den fineste smykkelooken ved å style den med våre andre øreringer. Øreringer med fargede stener er veldig trendy og moderne, så vår Rainbow Helix-ørering er det perfekte tilskuddet til smykkesamlingen din!

Smykkeinspirasjon

Ta en titt på vårt utvalg av andre øreringer, vi har noe for enhver smak til gode priser! Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 15% rabatt på ditt første kjøp!

Instagram: Se flere bilder av vår Rainbow Helix på Instagram. Der finner du også mange flotte bilder av våre andre produkter, inkludert våre andre flotte øreringer. Vi har også konkurranser og vi deler tips og triks - samt annet spennende. Følg oss på Instagram slik at du ikke går glipp av nyheter, konkurranser og annet spennende.

Vedlikehold og FAQ
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn frakt