Clara Mix

321,75 kr

Det medfølger 1 smykkeeske per ordre, ytterlige må kjøpes.

Dette settet består av våre Long Clara Øreringe og Clara Studs.

Materiale: 14K gullbelagt- eller sølvfarget rustfritt stål

Størrelse: 2 cm lengde + 1 cm

OBS! De individuelle produktene i settet kan ikke returneres separat.

Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Farger

Gull, Sølv

Style

,

Flere detaljer

Waterproof smykkessett

Vårt Clara Mix er vårt første vannfaste smykkessett og kan derfor enkelt håndtere en varm og svett dag. Hele vår Waterproof-kolleksjon er laget av rustfritt stål, slik at det ikke er en risiko for misfarging eller oksidasjon. Kan smykkene tåle vann? Svaret er ja, MEN hvis du har dem på deg i dusjen, bør du være forsiktig, da sjampo eller balsam kan påvirke smykket, spesielt hvis det har stener. Smykkene kan definitivt tåle vann, men vi anbefaler å passe godt på smykkene (selv om de er vannfaste), da det er mange andre faktorer enn vann som kan påvirke smykket.

Clara Mix er i tillegg til å være et vanntett smykkessett, også et perfekt matchet øredobbsett. Settet finnes på vår nettside både i gull- og sølvfarge.

Smykkeinspirasjon

Ta en titt på vårt utvalg av andre smykkessett! Her har vi har noe for enhver smak, og til gode priser!  Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 15% rabatt på ditt første kjøp!

Instagram: Se flere bilder av vårt Clara Mix-sett på Instagram. På vår Instagram finner du masse fine bilder av produktene våre, inkludert våre vakre ringer. Her har vi også konkurranser, deler tips og triks, og mye annet spennende. Følg oss på Instagram slik at du ikke går glipp av nyheter, konkurranser og annet spennende.

Vi håper du vil elske dette smykkessettet like mye som vi gjør! Vi ser frem til å pakke bestillingen din.

Leter du etter den perfekte gaven? Da er dette den ideelle gaveideen til noen du er glad i.

Våre smykkessett er alltid en vinner og kommer i mange forskjellige farger og kombinasjoner - samtidig som du alltid er garantert en god pris!

Vedlikehold og FAQ
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn frakt