Ring Mix - Sølv

531,75 kr

24-48 timmars leverans / Fri frakt vid köp över 399 kr

Det medfølger 1 smykkeeske per ordre, ytterlige må kjøpes.

Dette settet består av:

  • Lilia Ring
  • Lu Ring
  • Wavy Ring

Materiale: sølvfarget rustfritt stål

Størrelse: Justerbar fra størrelse 50-58. - Lilia størrelse 55

Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Størrelse

Farger

Sølv

Flere detaljer

Populært Ringsett - sølvfarget

Et populært sølvfarget ringsett som passer til alt. Mikset består av Lu-ringen, som er justerbar og kan tilpasses fingerstørrelsen din og til den fingeren du ønsker å ha den på. Vi elsker justerbare ringer fordi de enkelt kan skape nye uttrykk ved å flyttes til en ny finger. I tillegg kan du enklere stable de justerbare ringene dine og matche dem for å oppnå akkurat den looken du liker best.

Den andre ringen er vår 'Lilia Ring', som er en teksturert ring med en røff, bølgete overflate. Denne ringen har et banket utseende som er veldig moderne og trendy. En solid ring som skaper et utseende som gir en røff finish til smykkelooken din.

Den siste ringen er vår 'Wavy ring', som er en bølgete ring i et enkelt og minimalistisk design. En justerbar ring som kan tilpasses ringstørrelsen din. Ringen har et enkelt design med små bølgete former rundt hele ringen.

Dette er tre av våre bestselgende ringer som vi har valgt å matche i dette populære ringsettet!

Smykkeinspirasjon

Sjekk ut vårt utvalg av andre sett, her har vi har noe for enhver smak til gode priser! Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 15% rabatt på ditt første kjøp! På Winther Studio får du prisgunstige og moteriktige smykker som alltid følger de siste trendene.

Instagram: Se flere bilder av våre smykkesett på Instagram og få inspirasjon til din helt personlige smykkelook. På vår Instagram finner du massevis av fine bilder av produktene våre. Her holder vi også giveaways, konkurranser og deler gode tips og triks.

Vi håper du blir like glad for dette ringsettet som vi er. Vi ser frem til å pakke bestillingen din!

Vedlikehold og FAQ
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn frakt