Crystal Hoop Sett

119,60 kr

Det medfølger 1 smykkeeske per ordre, ytterlige må kjøpes.

Moderne sett med 3 hoops i ulike størrelser med stener. OBS! Settet inneholder bare 3 individuelle øreringer, så hvis du vil ha 3 øreringer til hvert øre, må du bestille 2 sett.

Materiale: 14K gullbelagt eller hvittgullbelagt kobber.

Størrelse: 1 cm + 1,2 cm + 1,5 cm

Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Farger

Gull, Gull m. blå sten, Gull m. grøn sten, Gull m. lilla sten, Gull m. rosa sten, Sølv

Style

Flere detaljer

Sett med øreringer for flere hull - Hoops med stener

Trendy sett med 3 hoops med stener. Settet består av tre øredobber med klare stener. Hoop-settet er perfekt for deg med flere hull i ørene eller hvis du rett og slett elsker å mikse og matche. Når du kjøper dette hoop-settet, får du tre hoops med steiner. Settet for flere hull er tilgjengelig i både gull- og sølvbelagt, noe som gjør at det passer for enhver smak.

Farge: Gull eller sølvfarget

Materiale: Kobber + gullbelagt

Smykkeinspirasjon

Ta også en titt på vårt utvalg av andre øredobber der vi har noe for enhver smak til gode priser!  Meld deg på nyhetsbrevet vårt og få 15% rabatt på ditt første kjøp!

Instagram: Se flere bilder av vårt øresett for flere hull på Instagram. På vår Instagram finner du massevis av fine bilder av produktene våre, inkludert våre vakre øreringer. Her har vi også konkurranser, deler tips og triks og mye annet spennende. Følg oss på Instagram slik at du ikke går glipp av nyheter, konkurranser og annet spennende.

Vi håper du vil elske dette settet like mye som vi gjør! Vi ser frem til å pakke bestillingen din.

Vedlikehold og FAQ
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn frakt