Lu Ring

239,00 kr

Det medfølger 1 smykkeeske per ordre, ytterlige må kjøpes.

Lu Ring er en feminin ring som både passer bra sammen med andre ringer, men som også ser veldig fin ut alene med sin bølgende form. Denne ringen er enkel og tidløs med sitt vakre bølgeformede V. For en annen look styler vi ofte Lu Ring sammen med 'Wavy Ring', som med sine bølgende former passer godt sammen.

Lu Ring er justerbar og kan derfor tilpasses din ringstørrelse og det fingeren du ønsker å ha den på.

Materiale: 18K gullbelagt- eller sølvfarget rustfritt stål.

Størrelse: Justerbar fra størrelse 50-58.

Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Farger

Gull, Sølv

Flere detaljer

Ring med bølgedesign og et minimalistisk uttrykk

Vår favoritt ring, Lu Ring, er en feminin ring med et bølgedesign som passer godt sammen med andre ringer. Ringens vakre bølgeform passer også fint alene. Denne ringen er enkel og tidløs med sin vakre bølgende V-form. For en mer spennende look styler vi ofte Lu Ring med 'Wavy Ring', som med sine bølgede former passer vakkert sammen. Denne vakre V-formede, bølgende ringen har et enkelt design, men samtidig et vakkert utseende med sin karakteristiske form.

Lu-ringen er justerbar og kan derfor tilpasses din ringstørrelse, og den fingeren du helst vil ha den på. Vi elsker justerbare ringer fordi de lar deg skape nye uttrykk ved å flytte dem til en annen finger etter behov. I tillegg kan du lettere stable ringene dine og skape en mix-and-match-look for å oppnå akkurat den stilen du liker best. Den bølgende ringen finnes både sølv- og gullbelagt.

Lu Ring matcher perfekt med Wavy og Lilia Ring.

Vedlikehold og FAQ
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn frakt