E-Gavekort

200,00 kr2.000,00 kr

Velg beløp

Opplysninger

Mottakers opplysninger
Dine opplysninger
Det medfølger 1 smykkeeske per ordre, ytterlige må kjøpes.

Gavekortet hos Wintherstudio.no kan brukes på alle produkter i nettbutikken. Når gavekortet er bestilt blir det sendt en e-post med gavekort-koden til "mottakeren".

Du velger selv hvilken e-postadresse som skal stå som "mottaker", det vil si om gavekortet skal sendes direkete på mail til gavemottakeren eller deg selv. Det er koden du mottar på mail som skal brukes for å betale med gavekortet, og det legges til i handlekurven eller kassen.

Gavekortet er gyldig i 3 år.

Spesifikasjoner

Tilleggsinformasjon

Flere detaljer

Gavekort til smykker. Gi et gavekort til noen du er glad i, og la dem selv velge sine egne favoritter blant våre vakre smykker. Vi har et stort sortiment av øredobber, ringer, halskjeder, armbånd og ankelkjeder. Her finner du populære kategorier som kjedeøredobber, øredobber med fargerike stener, enkle hoops, smykkesett og mye mer!

Leter du etter den perfekte gaven til bursdagsbarnet, studenten, konfirmanten, morsdag eller til noe helt annet? Det kan være vanskelig å finne den perfekte gaven, men et gavekort til smykker, er alltid en sikker vinner. Vi er sikre på at gavekortet gjør at mottakeren kan finne noe som passer henne perfekt, enten hun foretrekker enkle smykker, robuste smykker, moderne smykker eller noe helt annet. Vi har alt!

Få gavekortet sendt direkte på mail!

Vedlikehold og FAQ
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn frakt