Om oss

Generelt

Grunnlagt av Stine Winther

Wintherstudio.no er en webbshop som selger smykker og accessories for jenter/kvinner. Vi ønsker å tilby et bredt sortiment av smykker og accessories, både for de som vil følge de seneste trendene men også for dem som vil skille seg ut og skape en unik stil.

Historie

Historien om Winther Studio startet tilbake i 2016 på Instagram. Vårt første produkt var hjemmelagde smykker, scrunchies og hårbånd. Deretter oppsto ideen om å produsere klær for kvinner, og ideen ble svært godt mottatt! Salget av toppene våre overgikk alle forventninger, og selskapet By Stine Winther ble grunnlagt. Sommeren 2017 lanserte vi vår egen nettside. Det tok såpass av, at vi måtte få klærne våre produsert hos skreddere rundt om i Danmark for å møte etterspørselen. Vi ønsket å utvide sortimentet med enda flere produkter, så vi startet å importere smykker og tilbehør. Smykkene våre ble svært populære, og i 2021 bestemte vi oss for å fokusere fullt på å selge smykker alle mulige stiler. I 2023 ble navnet endret fra By Stine Winther til Winther Studio, som vi er kjent som i dag.

Vi ønsker

Vi utvider konstant vårt sortiment med nye varer og stiler slik at kundene våre alltid kan være i forkant når det gjelder de nyeste trendene. Det er viktig for oss å tilby priser som passer for alle – uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Kundene våre er de beste ambassadørene, og derfor gjør vi alt vi kan for å lytte til dere. Enten du har et spørsmål, tilbakemelding, eller trenger veiledning for kjøpet ditt, så er vi alltid tilgjengelige via e-post og telefon.

Winther Studio Teamet

Stine Winther

Stine er eieren og grunnleggeren av nettbutikken. I tillegg til å ha oversikt over hva som må gjøres, bruker hun sine kreative ferdigheter til å designe vakre smykker for våre kunder. Hun er alltid oppdatert når det gjelder smykketrender og motiverer alle medarbeidere med sitt gode humør.

Agnethe

Agnethe er vår markedskoordinator og er den som beholder oversikten over alle våre markedsføringsaktiviteter. Agnethe håndterer også vår tekniske side og gjør oppdateringer på vår nettside, nyhetsbrev, med mer.

Camille

Camille er vår lagerleder med den store oversikten. Hun sørger for at vi alltid har deres favorittstiler på lager og at alle bestillinger sendes i tide. I tillegg har hun ansvar for innkjøp og er kontorets store gledesspreder.

Anne-Sofie

Anne-Sofie er vår kreative Content Creator. Hun har øye for detaljer og er en mester i å lage lekre bilder av våre smykker. Hun har ansvaret for våre sosiale medier og sørger for at vårt visuelle materiale alltid er skarpt og profesjonelt.

Julie

Julie er vår erfarne og dyktige danske kundeservicemedarbeider. Hun sitter alltid klar til å hjelpe deg med det du trenger, og er en mester til å finne den beste løsningen for deg. Det er også hun som svarer på vår livechat og telefon.

Vilde

Vilde er vår dyktige norske kundeservicemedarbeider som besvarer e-posten din når du har et spørsmål. Hennes tålmodighet og positive innstilling gjør henne til en favoritt blant kundene, og hun er alltid klar til å finne den beste løsningen for deg.

Line

Line er vår skarpe økonomiassistent og tallnerd. Hun har oversikt over selskapets økonomi og sørger for at de minste detaljer er i orden - og selvfølgelig sørger hun for at det alltid er finnes nok kontorsnacks.

Nynne

Nynne er vår lagerarbeider som sørger for at våre pakker sendes avgårde i rekordfart. Hun pakker alle bestillinger med kjærlighet og sørger for at alle våre kunder får det de har bestilt.

Jasmin

Jasmin er vår alltid smilende kundeservicemedarbeider. Du møter henne først og fremst når du henter bestillingen din på vårt lager, hvor hun står klar til å gi deg pakken din med hjem.

Freya

Freya er vår lynraske lagerarbeider. Hun pakker bestillinger i rekordfart og sørger for at kundene alltid får de helt riktige smykkene med i esken.
Mia - markedsføringssjef

Mia

Mia er vår markedsføringssjef og leder vårt fantastiske markedsførings- og kundeserviceteam. Hun har ansvaret for vår markedsføringsstrategi, merkevare og digitale strategi. Når Mia ikke er på kontoret finner du henne i løpeskoene, og hun har til og med løpt maraton.

Amanda

Amanda er vår dyktige grafiker og webdesigner. Hun har ansvaret for at hjemmesiden er oppdatert og fungerer optimalt, slik at kundene får den beste opplevelsen. I tillegg tar hun også produktbilder og sikrer at våre produkter presenteres skarpt på hjemmesiden!

Camilla

Camilla er vår utrolig dyktige kundeservicemedarbeider med marketing skills. Når hun ikke hjelper med å svare på e-post og telefon, bidrar hun aktivt til vår markedsavdeling. Camilla er alltid smilende og hennes positive væremåte gjør henne populær blandt kunder og kollegaer.

Selma

Selma er vår svenske kundeservicemedarbeider som alltid er klar til å hjelpe deg. Med sin kundeserviceerfaring er hun utrolig dyktig til å vite hvordan hun kan finne den beste løsningen på det som skulle oppstå. Selma er også den som oversetter tekster fra dansk til svensk.
    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn frakt