Gave til studenten 2024

Den perfekte gaven til studenten er, og vil alltid være, smykker. Hvis du er en nær venninne fra samme klasse eller kull, kan smykket symbolisere slutten på en helt spesiell tid. Gi en studentgave som vedkommende aldri vil glemme.

Her på siden finner du et helt spesielt utvalg av gaver til studenter.

Gavekort

Et gavekort til wintherstudio.no kan brukes til alle produkter i nettbutikken.
Kjøp her

Gi deg selv en gave som student – bli helt klar for feiringen

Våre smykker trenger ikke nødvendigvis å gis av andre. Du kan også gi deg selv en gave som student. En tid fylt med mange opplevelser, oppturer og nedturer, og selvfølgelig en rekke krevende eksamener, fortjener å feires med en studentgave til deg selv. Det er faktisk helt på sin plass, hvis du spør oss. Selvpleie og en klapp på skulderen kommer i mange former, og med et spesielt smykke gir du deg selv en velfortjent gave som student.

Hvor mye gir man i gave til en student?

Ja, hvor mye penger man gir i gave til en student varierer mye. Den nærmeste familien gir sikkert mer enn en nær venn. Heldigvis finner du smykker her på siden til en overkommelig pris. Så hvis du vet at du vil gi ett eller flere smykker i gave til studenten, har du kommet til rett sted.

Kontakt oss hvis du har spørsmål om våre gaver til studenter

Her på siden finner du vårt unike utvalg av gaver til studenter, og hvis du har vanskelig for å velge, kan du alltid kontakte vår kundeservice. De er klare til å veilede deg og besvare eventuelle praktiske spørsmål om vårt sortiment. Du kan skrive til oss på support-no@wintherstudio.com. Vi ser frem til å hjelpe deg!

Smykker til studenten under studentuken

Det kan være så vanskelig å velge smykker til studenten, både når det gjelder klær og sko, men også smykkene dine kan være vanskelige å få orden på. Derfor har vi valgt ut noen av våre favorittsmykker til studenten og smykker der stylingmulighetene er uendelige. De er også tidløse, slik at du kan beholde smykket og minnes de gode studentdagene.

Når vi snakker om smykker til studenter, kan vi ikke unngå perlesmykker, som for tiden er svært populære. De er klassiske og kan skape mange elegante smykker. De er veldig trendy akkurat nå og kan derfor brukes både til hverdagsklær og festklær! Du finner alle våre perlesmykker her.

I tillegg har vi også smykker i nesten alle regnbuens farger. Så enten studentluen din er blå, rød, lys rød eller noe helt annet, kan du fortsatt finne smykker som matcher luen din!

Studentgave til jente

Leter du etter en gave til en student? Da er smykker det beste valget! Det kan være litt vanskelig å navigere blant ønskene til gaver, og derfor har vi forsøkt å gjøre det veldig enkelt for alle å finne en god gave. Derfor setter vi sammen en rekke smykkesett hver måned, som ofte kjøpes som gaver.

Hvis du fortsatt er usikker på om du har funnet den rette gaven til studenten, kan du alltid kontakte vår kundeservice. De vil guide deg gjennom vårt sortiment til du føler deg trygg på gaveidéen din!

I tillegg kan du alltid finne inspirasjon og se smykkene stylet på vår Instagram.

    Din kurv (0)
    Ingen varer i kurven.
      Beregn frakt